Uw coach

Lieven werkt meer dan 40 jaar als professionele leidinggevende en coach, procesbegeleider, trainer en teamcoach en heeft meer dan 6.000 uren coaching- en trainingservaring. Daarvoor deed hij verschillende managementjobs in een internationale omgeving. Hij is van nature ondernemend en creatief.

Uit zijn persoonlijkheidsstructuur (Process Communication Model Kahler) blijkt dat hij een gestructureerd denker is, met evenveel promotor als rebelse eigenschappen. In deze fase van zijn leven is hij een doorzetter, die in harmonie, dromen realiseert.

“ Jouw Natuur is de bron van alle wijsheid” is voor hem niet zomaar een gezegde, maar een overtuiging dat inzicht en verhoging van je zelfkennis je verdere ontwikkeling en gewenste veranderingen zal triggeren.

Hij gelooft dat een spiegel voorhouden en tegelijkertijd uitdagen , confronteren en stimuleren zal leiden tot gewenste, duurzame veranderingen. Een goede vertrouwensrelatie tussen de coachee en hemzelf , met een sterk commitment van beide partijen, waarin ruimte is voor scherpe directe vraagstelling, maar ook voor stimulansen en ondersteuning, is voor hem de basis van succes. Uiteindelijk begeleidt hij vooral leidinggevenden en teams.

Coach mij

Lieven is Master in Management interculturele Communicatie. Hij heeft zijn praktijkervaring als coach regelmatig aangevuld met bijkomende opleidingen:

 • Middle management ( Vlerick Management School UGent) (2004)
 • Gestalt therapeut & coach in organisaties als basis- en verdiepende proces begeleiding en coachingopleiding (IVC – EAGT ) (2003- 2008)
 • Systemic constellation work (2009-2018)
 • U-theory & Presencing : Otto Scharmer (MIT Boston – USA)( 2013-2016)
 • Body & Brain Yoga (Centre te Astene (Deinze))
 • Diverse opleidingen rond communicatie, leidinggeven , coachingmethodieken, empathie, lichaamstaal en groepsdynamica
 • Biomimicry
 • Bio-dynamische landbouw (Europese erkenning inzake akkerbouw & veetelt , imkerij)
 • Bemiddelingstechnieken (no blame aanpak)
 • Groepsdynamica
 • True North Groups

Netwerken

Omdat samenwerking in een netwerkorganisatie dé manier van werken van de toekomst is, kijkt Lieven graag over het muurtje en verbindt hij zich regelmatig in een netwerk met collega’s die eenzelfde voorliefde hebben voor participatie en co-creatie, voor ontwikkelings- en veranderingsvraagstukken en -trajecten, voor het ondersteunen en vergroten van autonomie en zelfsturing van personen en organisaties.

Zo’n netwerk met een diversiteit aan partners laat Lieven toe om flexibel in te spelen op uw wensen en noden en om telkens opnieuw een aanbod te ontwikkelen dat écht op maat is van uw vraag.

Coach mijn team

partners

logo linkedin logo bni logo levuur logo ivc logo imarketslive logo artevelde hogeschool